Sağlık Bakanı katıldığı her TV programında alım yapılacağını gerçekten de sağlıkçıya ihtiyaç olduğundan bahsederken alım konusunda netleşmeyen konu tarih konusudur.
28 Ağustos 2016 - 15:01 'de eklendi.
Sağlık bakanı sözleşmeli alım yapılacağını bununda eylüle yetişmeyeceğinden bahsetti.
Zaten kasım ayında merkezi yerleştirme ile alım yapılacak olması ve bu arada da 22 ekimde kpss sınavı yapılması yoğunluğu beraberinde getirecektir. Zaman daralırken sağlık bakanlığı hala net bir tarih verememiştir.
Atanamayan sağlıkçıların korkusu ise alımın 22 ekimden sonra yapılması, eğer öyle olursa puanları yanacak ve tekrardan atanmama korkusu yaşayacaklardır.
Zaten aynı kişilerin 2- 3 kez ataması yapılmışken atanamayan sağlıkçılarda yığılma olmuştur. Sağlıkçılar ise artık bunalıma girmiş ve intihar eşiğine gelmiştir. Sağlıkçılar eylül ayı içerisinde artık net bir tarih istiyor.
Sağlık bakanının değişmesinden umutlanan sağlıkçılar bir an önce atama sayılarının ve tarihinin netleşmesini istiyor. Özellikle alım tarihinin 22 ekimden önce olması onları mutlu edecek vede puanlarının yanmasının önüne geçecek.
Kaynak: www.gazetesaglik.com/
Bu dökümanda yer alan adımlar uygulanarak Dönem Sonu Evrakla...
Şirket, önümüzdeki dört yıl boyunca Amerikan moda markası ra...
1 Haziran vesilesiyle, göz sağlığına katkı sunan tüm optisye...
Adidas ve Marcolin, gelecekteki koleksiyonların merkezinde y...
Fabrikanın büyük hasar gördüğü yangında kaplama ve yemekhane...
Uzmanlara göre çözüm, sadece daha fazla okul açmak değil; me...
Hükümetin 100 Euro’luk doğrudan destek programı, yaz ayların...
Gözlüklerin yurda yasa dışı yollarla sokulduğu ve ticari ama...
Gaziantep Optikçiler Derneği’nden Birlik ve Beraberlik Mesaj...
Türkiye’ nin optik dijital dergisi, Tüm cihazlarda erişilebi...