Yapılan bir anket, pandeminin geniş kapsamlı etkisinin yanı sıra endüstri profesyonellerinin kalıcı olarak benimsediği yenilikleri ve uygulamaları ortaya çıkardı.
26 Ocak 2022 - 14:58 'de eklendi.
23-25 Nisan 2022 tarihleri arasında Londra’da düzenlenecek %100 Optik fuarı, Corona krizinin başlamasından bu yana Büyük Britanya’daki ilk büyük optik etkinliği olacak.
Organizatörler tarafından yapılan bir anket, pandeminin geniş kapsamlı etkisinin yanı sıra endüstri profesyonellerinin kalıcı olarak benimsediği yenilikleri ve uygulamaları ortaya çıkardı.
” Gelecek Uygulaması “
%100 Optik organizatörleri tarafından yapılan bir ankete göre, OCT’nin (optik koherens tomografi) tanıtılması ve Covid-19 pandemisi nedeniyle işten ayrılma, siparişlerin düzenlenmesi, son 12 ayın en önemli yenilikleri.
700’den fazla endüstri uzmanının katıldığı ankette ayrıca, katılımcıların %70’inden fazlasının pandemi sırasında alınan önlemleri kalıcı olarak benimsediğini, üçte ikisinin (%65) pandemi sonrası cadde mağazalarının toparlanmada öncü olduğunu ortaya koydu.
Anketin diğer sonuçları şöyleydi:
– Ankete katılanların %33’ü müşterilerinin yüz yüze randevulardan hala korktuğunu söyledi.
– Son 12 aydaki ana zorluklar, çevrimiçi satışlar ve Covid-19 pandemisinin neden olduğu ekstra evrak işleri olmuştur.
– Çalışma uygulamalarındaki en büyük değişiklikler, KKD’nin (Kişisel Koruyucu Ekipman) getirilmesi, ek dezenfeksiyon önlemleri ve “kapalı kapı” politikasının getirilmesiydi.
– Optisyenlerin yorumları: “İş yerinde aşılara yönelik aşırı hevesli ve politize tutumlar önemli bir gerilim kaynağıdır. Hastalar ve optisyenler arasındaki mesafe korkusu, mağazalarda zorluklar yarattı, bu da daha yüksek yeniden çalışma ve toleranssızlık oranıyla sonuçlandı.”
Salgının büyük etkileri
100% Optical Fuar Direktörü Nathan Garnett, anket sonuçları hakkında şunları söyledi:
“Anketimiz, pandeminin pek çok sektörü etkilediği gibi optik endüstrisi üzerindeki büyük etkisinin altını çiziyor. Ancak bunun da birçok yenilik ürettiğini ve yanıtlayanların çoğunluğunun gelecek konusunda iyimser olduğunu görmek cesaret verici.”
Ve Fuar ile ilgili olarak: “Pandemi etkisinin üç günlük atölye çalışmaları ve seminerler boyunca tartışılan birçok konudan biri olacağı ilkbaharda herkesi %100 Optik’e davet etmek için sabırsızlanıyoruz.”
100% Optical, sektörün Birleşik Krallık’taki tek fuarıdır ve AOP, ABDO, OSA ve AIO dahil olmak üzere sektörün önde gelen tüm kuruluşları tarafından desteklenmektedir.
Göz hastalıkları alanında uzmanlığıyla tanınan değerli mesle...
Fransa’da göz sağlığı alanındaki yetki sınırlarına dair tart...
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...