Birkaç haftadır dolaşan söylentiler sonunda doğrulandı. Gucci’nin eski yöneticisinin Dolce & Gabbana’nın yönetim kuruluna katıldığı açıklandı. Milanolu moda markası herhangi bir ayrıntı vermeden yalnızca yöneticinin gruplarına katıldığını resmi olarak doğruladı.
09 Temmuz 2016 - 11:07 'de eklendi.
İtalya medyasına göre, Patrizio Di Marco Dolce & Gabbana için üst düzey danışman olarak görev alacak.
Gucci’nin eski yöneticisinin Dolce & Gabbana’nın yönetim kuruluna katıldığı açıklandı. Milanolu moda markası herhangi bir ayrıntı vermeden yalnızca yöneticinin gruplarına katıldığını resmi olarak doğruladı.
Kering grup bünyesinde önce Bottega Veneta’nın ardından Gucci’nin yönetimini üstlenen Di Marco, markanın satışlarındaki düşüşün ardından Aralık 2014 tarihinde görevinden alınmıştı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaçakçılıkla mücadele kapsamı...
Meslek camiamızın büyük çınarlarından, gönüllerimizde derin ...
SGK’nın iki yılda bir uyguladığı gözlük geri ödeme politikas...
ABD’nin Çin Menşeli Optik Ürünlere Vergi Artışı, Gözlük Sekt...
Kurum ile Bankaların protokolleri sona erdiği için artık ban...
Çocuğunuzun görme sorunları olup olmadığını nasıl anlarsınız...
Eskiden gözlük takmak neredeyse suç sayılırdı. “Dört göz” la...
EssilorLuxottica ve Roger Federer, Nisan ayının başında Roge...
Uzmanlar, özellikle sosyal medya üzerinden satılan "indiriml...
Her yıl binlerce kişi gözlüklerinden kurtulmak için LASIK'e ...