İstanbul Fatih’te kaçakçılara yönelik 30 iş yerine düzenlenen baskınlarda, piyasa değeri 1 milyon liranın üzerinde gözlük, kaçak cinsel içerikli ilaç, saat ve telefon gibi ürünler ele geçirildi.
23 Mart 2018 - 16:37 'de eklendi.
1 milyon lira değerinde kaçak ürüne el konuldu.
Baskınlarda yakalanan ürünlere el konurken, gözaltına alınan 10 şüpheli hakkında Kaçakçılık Kanununa Muhalefetten işlem yapıldı.
İşyerlerine yapılan operasyonlar polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Alınan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube ekipleri, Fatih’te 30 ayrı işyerine kaçak ürün satışı hakkında operasyon düzenledi. Piyasa değeri 1 milyon liranın üzerinde olan kaçak elektronik sigara, sigara aparatları, kaçak cinsel içerikli ilaç, gözlük, saat ve telefon gibi ürünlere el koyan polis, olayla ilgili 10 şüpheliye Kaçakçılık Kanununa Muhalefetten işlem yaptı.
Yurda kaçak yollardan getirilen on binlerce adet kaçak elektronik sigara, sigara likidi, cinsel içerikli ilaç, gözlük, saat ve telefon gibi ürünlere el konuldu.
Operasyonda ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin 1 milyon liranın üzerinde olduğu öne sürüldü.
Öte yandan, 30 işyerine yapılan operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Polis, olayla ilgili çalışmalarına devam ediyor.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2018 yılında yürürlüğe giren “...
Meslek kodu bilgisini ekrandan ekleyecek olan işverenler, me...