Maliye Bakanlığının bir süredir üzerinde çalıştığı pakete göre vergisini düzenli ödeyenlere civarında indirim uygulanması planlanıyor.
15 Ağustos 2016 - 12:13 'de eklendi.
Maliye Bakanlığının bir süredir üzerinde çalıştığı pakete göre vergisini düzenli ödeyenler için yüzde 1 indirim yapılması planlanıyor.
Maliye Bakanlığının hazırladığı paketin içerisinde, mükellef haklarını güçlendirmek, vergi denetiminde iyileştirmeler yapmak ve bununla beraber vergisini düzenli ödeyenlere bonus olarak indirim yapmak var.
Medya Vergi İndirimini Nasıl Gördü?
Bakanlığın hazırladığı pakette iyi niyetli ve gönüllü uyum gösterenlere daha fazla destek verilecek ve ödemeyenler için de yaptırımlar artacak.
Yıllardır her yeniden yapılanma sürecinde tartışma konusu yapılan düzenli vergi ödeyenlere indirim bu yıl da tartışma yarattı.
Medya takibinin öncü kuruluşu Ajans Press, vergi düzenlemesinin medyadaki yansımalarını inceledi. Ajans Press’in hazırladığı raporda vergi indirimi konusu, 2016 başından günümüze kadar, 6 bin 224 yazılı basın haberinde yer aldı.
Öne çıkan haberler arasında ise düzenli vergi ödeyenlere gelecek indirim miktarının yüzde 1 civarında olabileceği haberi yer alırken bu uygulamanın gelir ve kurumlar vergisi açısından geçerli olması bekleniyor.
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2018 yılında yürürlüğe giren “...
Meslek kodu bilgisini ekrandan ekleyecek olan işverenler, me...
Amazon destekli bir girişim olan IXI, otofokus özellikli akı...