a balloon
Optisyenin Sesi
Optisyenin Sesi
Optisyenin Sesi Reklam
Optisyenin Sesi Reklam
Reklamı kapat
Optisyenin Sesi Reklam
Optisyenin Sesi Reklam
Reklamı kapat

Derginiz yine dopdolu, yerinde duramıyor…

Tıp Tarihi Sayfalarımız hazırlayan Dr. Ahmet ATAMAN, Tarihte Gözlük, Gözlükçülük konularını farklı yönlerinden irdeliyor ve bizi şaşırtmaya devam ediyor.

27 Mart 2012 - 23:41 'de eklendi.

Derginiz yine dopdolu, yerinde duramıyor…

Bu ay da birbirinden ilginç konularla beğeninize sunacağımız derginizde, hiçbir yerde bulamayacağınız haberleri ve konuları okuyacaksınız.

Anadolu’muzun dört bir köşesinden yazı yazan ve sizlerle fikirlerini paylaşan değerli dernek başkanlarımıza, sektörümüzün en kıdemli ustalarına ve diğer meslektaşlarımıza yer verdik.

Merak ettiğiniz güncel konulardaki fikirlerini bizlerle paylaştılar, yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Optisyenin Sesi dergisi olarak stand açtığımız, dünyanın en büyük optik fuarı Mido’dan ayağımızın tozu ile hepimizi ilgilendiren haberler ve fuara katılan Türk firmaları ile ilgili dosyalarımızı getirdik. İlgi ile okuyacağınızı umuyoruz.

Yeryüzü doktorları” adlı yardım kuruluşunun Lübnan Mülteci kamplarında yüzlerce insanı göz muayenesinden geçirmesi ile ilgili dosyamızı beğeneceğinizi umuyoruz.

“Gözlükçülükten Renklerin dünyasına…” Başlıklı röportajda, İsmet Müftüoğlu gözlükçülükten ressamlığa geçişin öyküsünü anlatıyor.

Avrupa ve dünya şampiyonu Voleybolcu kızımız Çağla Akın ile röportaj göğsünüzü kabartacak.

Göz Sağlığı konusunda Doç.Dr. Zeki TUNÇ’un ilgiyle okuduğumuz yazıları devam ediyor.

Aramıza yeni katılan, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet BAYKARA, bilgilendirici ve eğitici yazılarıyla bundan böyle bizlerle olacak.

Fırtına Öncesi köşemizi hazırlayan Prof. Dr. Miktad KADIOĞLU doğa ve hava olaylarını yorumluyor.

Ekonomist Can Şahin ‘in ekonomi yazıları, iş dünyasından haberleri ayağımıza getiriyor.

Hukuk sayfalarımızda, LLM Avukat Oğuz ÜNAL, hukuki soru ve sorunlarımıza cevap veriyor. Her ay bir başka konuyu dikkatimize sunuyor.

Eczacı, Optisyen Taylan KÜÇÜKER, yılların imbiğinden geçirdiği mesleki tecrübelerini bizlerle paylaşıyor.

Tıp Tarihi Sayfalarımız hazırlayan Dr. Ahmet ATAMAN, Tarihte Gözlük, Gözlükçülük konularını farklı yönlerinden irdeliyor ve bizi şaşırtmaya devam ediyor.

Yolname” başlığıyla, gezi sayfalarımızı hazırlayan Mustafa KÜRELİ, kendi çekmiş olduğu fotoğraflarla süslediği ve henüz on beş gün önce döndüğü, Kuzey Kutbu anılarını ilk defa Optisyenin Sesi okuyucularıyla paylaşıyor.

Uzman Gözüyle” sayfalarımızı hazırlayan Moore Stephens Türkiye genel Müdürü Kenan AVCI, Vergi mevzuatı konusunda meslektaşlarımızı bilgilendiriyor.

Gözlükçülüğe yıllarını vermiş, meslektaşımız, Metin TURANLI, mesleğimizin tam da kalbinden yazdığı, birbirinden ilginç yazılarıyla okuyanları düşündürüyor, duygulandırıyor.

Av. Nesligül GÜRLEYİK günümüz modasını izliyor ve bizlere aktarıyor.

Yönetim ve Liderlik köşesini hazırlayan, Eflatun Eğitim ve Danışmanlık yetkilileri, konularında uzman Dr. Hüseyin ÇIRPAN ve Aykut ŞEN, bütünsel Liderlik Enstitüsü adına, liderlik üzerine yazdıkları makaleler ile hazırladıkları yazı dizisinden oldukça faydalanacağınızı düşünüyoruz. İşyeri sahiplerinin bu yazı dizisini çalışanlarına da okutmaları şiddetle tavsiye olunur.

İnsanların güzel yazılar okumasını, güzel şeyler paylaşmasını sağlamak masa başından, oradan buradan edinme bilgilerle yapılamaz. İşte Felsefe yazarımız Meltem ŞAHİN bundan böyle sizin için yazıyor.

Tecrübeli Mimarımız Özlem Ebru KESKİN, bu ay da mağazalarımızın renklerle ilişkisini anlatıyor.

Piyanist Hakan HÜRSEVER, bu ay sanat sayfalarımızı “müzik dinlemenin inceliklerine” ayırdı.

Bütün bu saydıklarımızdan başka bir ekibimiz de sizlere dünyada olan biteni ulaştırmak için yabancı basını izliyor, röportajlar yapıyor yeni ve ilginç dosyalar hazırlıyorlar.

Her sayıda sizlere daha çok eğitici, bilgilendirici, eğlendirici dosyalar sunmayı hedefliyoruz.

Daha yapmamız gereken çok şey olduğuna inanıyor, destek ve önerilerinizi bekliyoruz.

Dergimiz size ulaşmazsa lütfen bizleri arayıp bildiriniz ve yeniden gönderilmesini isteyiniz. Derhal yeni bir dergi adresinize gönderilecektir. Masasına ulaşamadığımız hiç kimsenin kalmasını istemiyoruz. Mesleğimizle ilgili herkese ulaşmak ve herkes tarafından severek okunmak en büyük isteğimiz. Bunu sağlamak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz… Sürdürüyoruz.

Ben ve ekibim adına en derin saygılarımı sunuyor, bol kazançlı günler diliyorum.

Saygılarımla,

Editör

Orhan KÜRELİ

İletişim

Mobil      :               0507  316 96 45

Ofis          :             0212   235 08 08

Fax          :             0212   237 44 44

e-mail     :            dergi@optisyeninsesi.com

…………………….bilgi@optisyeninsesi.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
34 Milyon TL Değerinde Kaçak Güneş Gözlüğü Ele Geçirildi 34 Milyon TL Değerinde Kaçak Güneş Gözlü...

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak” suçuna yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Akçaka...

Anneler gününüz kutlu olsun Anneler gününüz kutlu olsun

Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verdikleri yıllık ...

Vefat ve Başsağlığı Vefat ve Başsağlığı

Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sabır ve başsağlığı dileriz....

Miyopi İlerlemesini %57 Yavaşlattı! Miyopi İlerlemesini %57 Yavaşlattı!

Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalmoloji Konferansı'nda 6 Yıllık Veriler Açıklandı....

HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTERMİSİNİZ?(Yorum Yok)
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hocaoğlu Optik
SON EKLENEN HABERLER
34 Milyon TL Değerinde Kaçak Güneş Gözlüğü Ele Geçirildi 34 Milyon TL Değerinde Ka...

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...

Anneler gününüz kutlu olsun Anneler gününüz kutlu ols...

Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...

Vefat ve Başsağlığı Vefat ve Başsağlığı

Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...

Miyopi İlerlemesini %57 Yavaşlattı! Miyopi İlerlemesini %57 Y...

Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...

De Rigo’dan ABD’ye Sevkiyata Trump Freni De Rigo’dan ABD’ye Sevkiy...

İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...

Yapay Zeka ile Yeni Bir Dönem Yapay Zeka ile Yeni Bir D...

Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...

Turgut nereye koşuyor? Turgut nereye koşuyor?

Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...

Sessiz Kalırsak Mesleğimiz Yok Olacak Sessiz Kalırsak Mesleğimi...

Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...

SGK’dan Sözleşmeli Müesseselere Uyarı SGK’dan Sözleşmeli Müesse...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2018 yılında yürürlüğe giren “...

Yanlış Meslek Kodu Bildirimine SGK’dan Ceza! Yanlış Meslek Kodu Bildir...

Meslek kodu bilgisini ekrandan ekleyecek olan işverenler, me...

Magazin HABERLERİ
Web TV
error: İçerik korumalıdır!!!