Tüm bu olumsuz gelişmelerin ve kara bulutların üzerimizden bir an önce yok olmasını temenni ederek. Mübarek ramazan bayramınızı kutluyorum.
12 Mayıs 2021 - 14:40 'de eklendi.
Sevgili meslektaşlarım ve sektör temsilcilerimiz,
11- Mart 2020 tarihinde ülkemizde ilk vaka tespitiyle başlayan ve 14 aydır devam eden COVİT 19 Pandemi süreci tüm Dünya ülke toplumlarına yaşattığı gibi toplumumuza da sosyal, ekonomik ve psikolojik olarak olumsuzluklar yaşatmıştır.
Bu süreç bizlere 2020 yılının ramazan bayramını geçirdiğimiz gibi, bu ramazan bayramını da evlerimiz de birbirimizi ziyaret edemeden birbirimize dokunamadan geçireceğiz.
Optik sektörü olarak bu süreçte önemli ekonomik kayıplar yaşadık. Ekonomik kayıplarımızın telafisinin zamanla mümkün olacağına inanıyorum. Ancak ekonomik kayıplardan çok daha da önemli olan bu süreçte asla geri getiremeyeceğimiz meslek değerlerimizi sonsuz yolculuğa uğurladık. Buradan tekrar Allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum.
Tüm bu olumsuz gelişmelerin ve kara bulutların üzerimizden bir an önce yok olmasını temenni ederek. Mübarek ramazan bayramınızı kutluyorum.
Başta sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. 17 mayısta görüşmek üzere sağlıkla kalın.
Şahap Sabri Tuzal
İTO Gözlükçülük Meslek Komitesi Başkanı
Menrad Group'un Almanya'daki tüzel kişiliği Ferdinand Menrad...
Ülkemizde gözlük sektörü milyonlarca dolarlık önemli bir sek...
Bangladeşli işçilerin katıldığı bir araştırmada gözlük kulla...
İçimizi ısıtan bahar aylarına geçiş döneminde uyanan doğa, m...
Renk körleri herhangi bir şart aranmadan, tek gözüyle görenl...
Otizm, sözel ya da sözel olmayan iletişimde zorluk yaşanması...
2025 yılı tüm sağlık hizmeti sunucularının Nisan ayında Kuru...
Görme bozuklukları dünya genelinde artış gösterirken, reçete...
Deniz Yaşamını Koruma Derneği (DYKD) tarafından Marmara Deni...
Türkiye genelinde İl Sağlık Müdürlüklerinin talimatıyla İlle...