a balloon
Optisyenin Sesi
Optisyenin Sesi
Optisyenin Sesi Reklam
Optisyenin Sesi Reklam
Reklamı kapat
Optisyenin Sesi Reklam
Optisyenin Sesi Reklam
Reklamı kapat

Essilor ve Luxottica birleşmesinde tarih uzuyor!

EssilorLuxottica Genel Kurulu yeniden toplanacak. Çin ve Türkiye’de antitröst süreçlerinin tamamlanması ve onayı bekleniyor.

30 Haziran 2018 - 10:19 'de eklendi ve 3924 kez görüntülendi. A+A-

Essilor ve Luxottica birleşmesinde tarih uzuyor!

Optisyenin Sesi Dış Haberler- Fransa ve Milano, İtalya, (29 Haziran 2018) – Essilor (Euronext Paris: EI) ve Luxottica (MTA: LUX), 31 Ocak 2018’de Birleşmenin son tarihini duyurmuşlardı.

Bugün itibariyle, Çin rekabet yetkilisi Essilor ve Luxottica arasındaki tasarlanan birleşmeyi henüz onaylamadı; Bu onay, birleşmeden önce gelen bir engeldir. Taraflar, önümüzdeki haftalarda Çin ve Türkiye’de antitröst süreçlerinin tamamlanacağını ve onayın geleceğini umut ediyorlar.

25 Temmuz 2018’de yapılması planlanan EssilorLuxottica hissedarlarının ilk Genel Kurulu, Çin ve Türkiye den gelecek onay’a göre, EssilorLuxottica Yönetim Kurulu tarafından daha sonra mümkün olan en kısa sürede ilan edilmek üzere yeniden toplanacak.

Essilor hakkında
Essilor 2017 yılında konsolide cirosu yaklaşık 7,5 milyar Euro olarak bildirildi ve dünya çapında yaklaşık 67.000 kişi istihdam ediyor. Ürünlerini 100’den fazla ülkede pazarlamakta ve dünya çapında 34 adet, 481 adet reçete laboratuvarı ve kenar tesisleri ile 4 adet araştırma ve geliştirme merkezine sahiptir.
Essilor International, Euronext Paris pazarında işlem görmektedir ve Euro Stoxx 50 ve CAC 40 endekslerine dahil edilmiştir. Kodlar ve semboller: ISIN: FR0000121667; Reuters: ESSI.PA; Bloomberg: EI: FP.

Luxottica Group hakkında
Luxottica moda, lüks ve spor gözlük tasarım, üretim ve dağıtımında liderdir. Portföyünde Ray-Ban, Oakley, Vogue Eyewear, Persol, Oliver Peoples ve Alain Mikli gibi tescilli markaların yanı sıra Giorgio Armani, Burberry, Bulgari, Chanel, Coach, Dolce & Gabbana, Ferrari, Michael Kors, Prada gibi lisanslı markalar bulunmaktadır. Ralph Lauren, Tiffany & Co, Valentino ve Versace. Grubun global toptan dağıtım ağı 150’den fazla ülkeyi kapsamaktadır ve Kuzey Amerika’da LensCrafters ve Pearle Vision, Asya-Pasifik’te OPSM ve LensCrafters, Latin Amerika’da GMO ve Óticas Carol, Salmoiraghi ile yaklaşık 9.000 mağazadan oluşan kapsamlı bir perakende ağı ile tamamlanmaktadır. & İtalya’da Vigan ve dünya çapında Sunglass Hut. 2017 yılında, yaklaşık 85.000 çalışanı ile Luxottica, 9 milyar Euro’luk net satış gerçekleştirdi.

Önemli bilgi
Bu basın bülteni, Amerika Birleşik Devletleri’nde veya başka bir yargı alanındaki menkul kıymetleri satın almak veya bunlara abone olmak için herhangi bir teklif veya talepte bulunmaz veya oluşturmaz. Menkul kıymetler Amerika Birleşik Devletleri’nde 1933 tarihli ABD Menkul Kıymetler Yasası uyarınca değiştirilmiş, değiştirilmiş haliyle (“ABD Menkul Kıymetler Yasası”) kayıtlı olmadıkça veya tescilden muaf tutulmadıkça teklif edilemez veya satılamaz. Herhangi bir işlemde verilebilecek menkul kıymetler ABD Menkul Kıymetler Yasası uyarınca tescil edilmemiştir ve edilmeyecektir ve Essilor, Birleşik Devletler’de bu tür menkul kıymetlerin halka arzını yapmak istememektedir.

Bu basın bildirimi sadece (i) Birleşik Krallık dışındaki kişiler veya (ii) 2000 Mali Hizmetler ve Piyasalar Yasası (Financial Promot) Sırasıyla Madde 19 (5) ‘e giren yatırım profesyonellerine dağıtılır ve sadece bunlara yöneliktir. (“Sipariş”) veya (iii) yüksek net değere sahip şirketler ve yasal olarak iletilebilecek diğer kişiler, Siparişin 49 (2) (a) ila (d) Maddesi kapsamına girer. “ilgili kişiler” olarak.

Burada atıfta bulunulan menkul kıymetler yalnızca bunlara açıktır ve bu tür menkul kıymetlere abone olmak, satın almak veya başka bir şekilde elde etmek için herhangi bir davet, teklif veya anlaşma yalnızca ilgili kişilerle iştirak edecektir. İlgili kişi olmayan herhangi bir kişi, bu belgeye veya onun herhangi birisine hareket etmemeli veya güvenmemelidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Yaşamın Değeri Yaşamın Değeri

Tutum bir seçimdir. Mutluluk bir seçimdir. İyimserlik bir seçimdir. İyilik bir seçimdir. Vermek bir seçimdir. Saygı bir seçimdir. Yaptı...

Ağrı’da 53 bin 500 kaçak güneş gözlüğü ele geçirildi Ağrı’da 53 bin 500 kaçak güneş göz...

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde metruk bir binada yapılan aramada, gümrük kaçağı 53 bin 500 güneş gözlüğü ele geçirildi....

Optisyenlik Müzesi ve Kütüphanesi açıldı Optisyenlik Müzesi ve Kütüphanesi açıldı...

Sivas’ta optisyenlik mesleği için önemli bir adım atıldı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve XX. Bölge Kuzeydoğu Optisyen ve Gözlükçüler ...

Almanya Türkiye’yi örnek aldı! Almanya Türkiye’yi örnek aldı!

Sağlık ticareti: AOK ile e-reçete pilot projesi- 73 milyon kişiye yasal sağlık sigortası sağlamaya devam edebilmek için 1 Temmuz 2027'y...

HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTERMİSİNİZ?(Yorum Yok)
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hocaoğlu Optik
SON EKLENEN HABERLER
Yaşamın Değeri Yaşamın Değeri

Tutum bir seçimdir. Mutluluk bir seçimdir. İyimserlik bir se...

Ağrı’da 53 bin 500 kaçak güneş gözlüğü ele geçirildi Ağrı’da 53 bin 500 ...

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde metruk bir binada yapılan ara...

Optisyenlik Müzesi ve Kütüphanesi açıldı Optisyenlik Müzesi ve Küt...

Sivas’ta optisyenlik mesleği için önemli bir adım atıldı. Si...

Almanya Türkiye’yi örnek aldı! Almanya Türkiye’yi ...

Sağlık ticareti: AOK ile e-reçete pilot projesi- 73 milyon k...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma...

Tüm zorlukları aşmak, daha güzel günlere ulaşmak için birlik...

IBAN’a para gönderme cezası IBAN’a para gönderm...

Artan POS cihazı komisyonları nedeniyle müşterilerden ödemey...

Mart Ayı Katılım Payı Ödemesi Mart Ayı Katılım Payı Öde...

Mart ayına ait optik katılım payı fatura bedelleri çalıştığı...

İthalat denetimlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri semineri İthalat denetimlerinde ya...

DIŞ TİCARETTE RİSK ESASLI KONTROL SİSTEMİ (TAREKS) ÜZERİNDEN...

Maliye esnafa koştu! Maliye esnafa koştu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı KDV istismarını önlemek için hazı...

Güneş Gözlüğü Bir Aksesuar Değildir! Güneş Gözlüğü Bir Aksesua...

Başkan Küçüker, “Güneş gözlüğü bir aksesuar değil, göz sağlı...

Magazin HABERLERİ
Web TV