Ürün takip sistemi girişlerinde TİTCK tarafından talep edilen e imzanın optisyenlik müesseselerinden de istenmemesi için TOOMD, kurum yetkilileri ile yapmış olduğu görüşmelerin sonuncusunu TİTCK Başkanı Sayın Dr. Hakkı Gürsöz ile yaptı.
24 Ağustos 2017 - 22:38 'de eklendi.
E imza uygulaması konusunda 24.08.2017 tarihinde TOOMD Başkanı sn. Turgut Vardi ve genel sekreter sn. Ramazan Özmutlu, TİTCK Başkanı Sayın Dr. Hakkı Gürsöz ile bir görüşme gerçekleştirdi.
TİTCK Başkanı Sayın Dr. Hakkı Gürsöz ile 19:00 da planlanan görüşme sonrası UTS Optik firma kayıtlarında gerekli olan e imza konusunda bilgi paylaşımı yapıldı. Konunun detayı hakkında TOOMD heyeti ayrıntılı bir rapor sundu.
Konuyu diğer başkan yardımcısı ve daire başkanları ile görüşerek bu durumu düzeltilebilirliği hakkında kurum yetkilileri bayram sonu bilgi paylaşımı yapacakları bilgisini verdi.
Aynı konu TİTCK Başkan yardımcısı Sayın Dr. Ufuk Akdıkan ile de paylaşıldı. Oda Koordinasyon Daire Başkanı ve Kurum Başkanı ile görüşüp TOOMD temsilcilerine bilgi vereceğini belirten Akdıkan, Kurum olarak çözüm odaklı olduklarını ve optik için bu durumu ayrıca değerlendireceklerini ifade etti.
Yapılan görüşme ve beklemenin devam ettiğini söyleyen sn. Ramazan Özmutlu, bu aşamada bekleyeceklerini belirtti.
İnternette ‘mim’ kültürünün en sevdiğim karakterlerinden bir...
Görme bozukluğu veya sürücülerin gözlük takmaması nedeniyle ...
Sağlık Alanında Önemli Düzenlemeler Getiren Kanun Teklifi TB...
Meclis Başkanlığı’nın Temmuz ayında da çalışmalara devam ede...
Öğrenciler meslek öğrenmek için girdikleri stajlarda temizli...
Uzmanlara göre Türkiye’de güneş gözlüğü satışlarının yaklaşı...
Danıştay kararı sonrası ithalatçılar çıkmazda: Belgeler alın...
Del Vecchio’nun mirasçıları arasında artan bir çoğunluk, hol...
Fransa, gözlük gibi sağlık ekipmanlarının reklam yoluyla tic...
Gelir İdaresi Başkanlığınca ”İlaç ve Tıbbi Cihaz Teslimlerin...