İTO Gözlükçülük meslek komitesinin tertiplediği yemeğe, Türkiye optik, optometrik meslekler derneği yöneticileri, Tüm optik ve optometrik meslek adamları derneği yöneticileri ve Türkiye gözlük sanayicileri derneği yöneticileri katılmışlardır.
22 Aralık 2016 - 12:47 'de eklendi.
Sektör temsilcileri akşam yemeğinde buluştu
İstanbul ticaret odası/ Gözlükçülük meslek komitesi’ nin Cemile sultan korusunda organize ettiği akşam yemeğine Türkiye optik, optometrik meslekler derneği başkanı Turgut Vardi ve yönetim kurulu üyeleri, Tüm optik ve optometrik meslek adamları derneği başkanı Çetin Günay ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye gözlük sanayicileri derneği başkanı Mehmet Dibi, yönetim kurulu üyesi Mehmet İkizoğlu katılmıştır.İTO Gözlükçülük Meslek komitesi başkanı Orhan Küreli, Başkan yardımcısı Rıza Gözlükçü ve Meclis üyesi Numan Hocaoğlu‘nun organize ettiği dialog toplantısı 21 Aralık 2016 tarihinde, Cemile Sultan Korusundaki Koru restoranda yapıldı.
Sektörümüzün temsilcileri olan dernek yöneticilerimiz ve İTO temsilcilerimiz sektörün bir çok sorununu masaya yatırmış ve görüş alışverişinde bulunmuşlardır.
Çözüm çalışmalarının yöntemleri konusunda ortak işbirliğinin önemine vurgu yapmışlar ve meyvelerini kısa zamanda vermeye başlayacağını umduğumuz “dernekler arası dialog” çalışmalarının arttırılması konusunda fikir birliğine varmışlardır.
Bu dökümanda yer alan adımlar uygulanarak Dönem Sonu Evrakla...
Şirket, önümüzdeki dört yıl boyunca Amerikan moda markası ra...
1 Haziran vesilesiyle, göz sağlığına katkı sunan tüm optisye...
Adidas ve Marcolin, gelecekteki koleksiyonların merkezinde y...
Fabrikanın büyük hasar gördüğü yangında kaplama ve yemekhane...
Uzmanlara göre çözüm, sadece daha fazla okul açmak değil; me...
Hükümetin 100 Euro’luk doğrudan destek programı, yaz ayların...
Gözlüklerin yurda yasa dışı yollarla sokulduğu ve ticari ama...
Gaziantep Optikçiler Derneği’nden Birlik ve Beraberlik Mesaj...
Türkiye’ nin optik dijital dergisi, Tüm cihazlarda erişilebi...