Son yıllarda ardarda açılan Optisyenlik meslek yüksek okulları, Optisyenlerin çalışma alanları ve Optisyenlerin mağdur oldukları konular hakkında Sayın Yurdakul bilgilendirildi.
16 Kasım 2016 - 22:43 'de eklendi.
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ, Optisyenlere Kucak Açtı.
MHP Antalya Milletvekili Sayın Prof. Dr. Ahmet Selim YURDAKUL Optisyenleri 16.11.2016 Çarşamba günü saat 13.00’de TBMM’de ki çalışma ofisinde kabul etti.
Görüşmede son yıllarda orantısız açılan Optisyenlik meslek yüksek okulları, Optisyenlerin çalışma alanları ve Optisyenlerin mağdur oldukları konular hakkında Sayın Yurdakul bilgilendirildi.
Görüşme neticesinde Yurdakul; “MHP Eğitimli gençlerin haklarının takipçisidir. En iyi ve en doğru sağlık hizmeti için ülkemizin yetiştirdiği eğitimli çalışanların istihdam edilmesi gerekmektedir. Bu bağlamda Optisyenlik mezunu kardeşlerimizin haklı mücadelelerinde MHP olarak yanlarında olacağız” dedi.
Bizler Optisyenler olarak bir kez daha Sayın MHP Milletvekilimiz Ahmet Hocamıza bize zaman ayırdığı ve sorunlarımızı dinlediği için sonsuz şükranlarımızı sunarız.
Harun CEYLAN
"Biz cezalandırılmak değil, desteklenmek istiyoruz. Sisteme ...
Sektörde dillendirilen “nüfusa göre optisyenlik müessesesi” ...
Yapay zekâ sağlıkta ilerliyor, ancak optisyenlik insan dokun...
EssilorLuxottica, Optegra Göz Klinikleri’ni Satın Alıyor: Gö...
CooperCompanies, kontakt lens markası CooperVision’ın 2025 m...
Meslek camiası, Sn. Zeynel Çakırlar’ı unutmuyor, unutturmaya...
1 Haziran Optisyenler ve Gözlükçüler Günü’nü tüm meslektaşla...
İnsanlar, mesleğinde en iyi yerde ve hatta zirvede olmak ist...
Yüzyılı aşkın süredir faaliyet gösteren Menrad için zor bir ...
Nisan ayına ait optik katılım payı fatura bedelleri çalıştığ...