Optisyenin Sesi

Eski gazeteleri topladı, göz ameliyatı yaptırdı

İzmit’te pek çok kişinin “Hacı Halit” lakabıyla tanıdığı SSK emeklisi Halit Tekçe, eski gazeteleri, hurda kağıtları toplayıp, geri dönüşümde değerlendirirken, bu işten elde ettiği gelirle Pakistan’da yaşayan Ghulam Fatima isimli bir kadının göz ameliyatı olmasını sağladı.   Esnafları dolayıp okunmuş gazeteleri topladığını, bunları Kimse Yok mu Derneğine verdiğini söyleyen Halit Tekçe, “Dernek, Pakistanlı kadının katarakt […]

Bu Haber 23 Mart 2015 - 13:00 'de eklendi ve 1451 kez görüntülendi.

Eski gazeteleri topladı, göz ameliyatı yaptırdı

İzmit’te pek çok kişinin “Hacı Halit” lakabıyla tanıdığı SSK emeklisi Halit Tekçe, eski gazeteleri, hurda kağıtları toplayıp, geri dönüşümde değerlendirirken, bu işten elde ettiği gelirle Pakistan’da yaşayan Ghulam Fatima isimli bir kadının göz ameliyatı olmasını sağladı.

 

Esnafları dolayıp okunmuş gazeteleri topladığını, bunları Kimse Yok mu Derneğine verdiğini söyleyen Halit Tekçe, “Dernek, Pakistanlı kadının katarakt ameliyatı olmasını sağlamış. Bana da bir teşekkür yazısı gönderdiler.

 

Bu hayırlı işten büyük zevk alıyorum. Ayrıca her gün birkaç kilometre yürüyerek sağlıklı kalma imkanı buluyorum” dedi. Halit Tekçe, ev veya iş yerindeki okunmuş gazeteleri vermek isteyenlerin kendisine her ulaşabileceğini söyledi.

BENZER HABERLER
YORUM YAPMAK İSTERMİSİNİZ?(Yorum Yok)
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Optisyenin Sesi
sosyalsosyalsosyalsosyalsosyalsosyal