a balloon
Optisyenin Sesi
Optisyenin Sesi
Optisyenin Sesi Reklam
Optisyenin Sesi Reklam
Reklamı kapat
Optisyenin Sesi Reklam
Optisyenin Sesi Reklam
Reklamı kapat

OPTİSYENLER ORG EKİBİ OLARAK MESLEĞİN GELECEĞİ TUĞRUL UĞURLU YU DESTEKLİYORUZ

Optisyenler.org ismi ile sizlere yayın yapan optisyenlerin sitesi hacklendiği için kısa bir süre sitemizden sizlere yayın yapamıyoruz. Son günlerde gündem hızlı bir şekilde değişmektedir. Sevgili meslektaşlarımız Optisyenler.org ismi ile sizlere yayın yapan optisyenlerin sitesi hacklendiği için kısa bir süre sitemizden sizlere yayın yapamıyoruz. Son günlerde gündem hızlı bir şekilde değişmektedir. Bu değişen hızlı gündemin en […]

22 Haziran 2012 - 9:44 'de eklendi ve 2161 kez görüntülendi. A+A-

OPTİSYENLER ORG EKİBİ OLARAK MESLEĞİN GELECEĞİ TUĞRUL UĞURLU YU DESTEKLİYORUZ

Optisyenler.org ismi ile sizlere yayın yapan optisyenlerin sitesi hacklendiği için kısa bir süre sitemizden sizlere yayın yapamıyoruz. Son günlerde gündem hızlı bir şekilde değişmektedir.

Sevgili meslektaşlarımız
Optisyenler.org ismi ile sizlere yayın yapan optisyenlerin sitesi hacklendiği için kısa bir süre sitemizden sizlere yayın yapamıyoruz. Son günlerde gündem hızlı bir şekilde değişmektedir.
Bu değişen hızlı gündemin en önemli  konularında biriside  24 haziran 2012 Pazar günü yapılacak olan TOOBD derneğinin seçimidir. Bu seçimde optisyenler olarak gönül isterdiki; taraf olmak zorunda kalmak istemezdik.

Ama mevcut yönetimin yaptığı çalışmalar; optisyenler olan biz genç nesilleri hiçe saymış , defalarca yaptıklarının yanlış olduğunu, dile getirmemize rağmen yanlış kararlarına devam etmekten vazgeçmemişlerdir. Mevcut  yönetim sanki üyeleri arasında hiçbir optisyen yokmuş gibi davranmış taleplerimizi görmemezlikten gelmişlerdir. Bizlere yaptıkları yanlışları da optisyen arkadaşlarım rahatlıkla görmektedirler.

Bizlere yapılan yanlışların en küçüğü olanı sizlere paylaşmak istiyorum.Optisyenlerin kamuda çalışması için çalışmalar yaparken , tüm dernekler destek verirken TOOMB dan destek ve bu zamana kadar çalışmaları bizzat Abdullah Aydın Beyden istememe rağmen verilmemiştir. Bizler daha yaşımız genç .bu mesleği üç beş yıl değil onlarca yıl yapacağız .

Bizlerin sözlerine kulak asmayan bir yönetimin yerine, bizleri ve tüm gözlükçüleri dinleyip , gözlükçülerin çıkarına çalışmalar yapacak yeni bir yönetim istiyoruz. Tuğrul Bey ile yaptığımız görüşmelerde kamuda optisyenlerin çalışması ve daha bir çok konuda, bizlere ön ayak olarak haklarımızı koruyacağı samimi sohbetlerimizde gördük .

Birileri üçüncü şahıslar olarak belki bizleri de nitelendirebilirler. Bizler optisyenler.org ekibi olarak  ekibimiz içerisinde Türkiye genelinde her dernekte üye olan meslektaşlarımız var. Hepsi adına da konuşmaya ve onların haklarını savunmaya da hakkımız.

Sevgili optisyen arkaşlarımızdan geleceğimiz hızla karanlığa giderken ışık bulabilmek için TOOMD derneği üye arkadaşlarımız genel kurula gitmesini ve oylarını patron baskısında değil hür iradesine dayanarak Tuğrul uğurlu ya vermesini rica ediyoruz.

BASKILAR BİZİ YILDIRAMAZ.                                                   

www.optisyenler.orgGRUBU  ADINA
OPTİSYENLER ORG SİTESİ YÖNETİM
KURULU BAŞKANI
OPT.DURMUŞ ASMAHAN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
IBAN’a para gönderme cezası IBAN’a para gönderme cezası

Artan POS cihazı komisyonları nedeniyle müşterilerden ödemeyi IBAN yoluyla alan işletmelere ağır cezalar yolda. Peki IBAN'a para gönder...

Mart Ayı Katılım Payı Ödemesi Mart Ayı Katılım Payı Ödemesi

Mart ayına ait optik katılım payı fatura bedelleri çalıştığınız banka hesaplarınıza gönderilmesi planlanmaktadır....

İthalat denetimlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri semineri İthalat denetimlerinde yaşanan sorunlar ...

DIŞ TİCARETTE RİSK ESASLI KONTROL SİSTEMİ (TAREKS) ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLEN İTHALAT DENETİMLERİNDE YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SEMİN...

Maliye esnafa koştu! Maliye esnafa koştu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı KDV istismarını önlemek için hazırladığı düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Maliye ekipleri İstanbul'un ç...

HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTERMİSİNİZ?(7 Yorum)
Subscribe
Bildir
guest

7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AHMET DERMAN
AHMET DERMAN
18 Temmuz 2012 18:15

OPTİSYENEN SESİ DERGİSİ İy i ki var. Çok önemli bir fonksiyonu oldu. Gözlükçülerin birbirinden haberdar olmasını sağladığı gibi sorunların ortaya dökülerek tartışılmasını da sağlıyor.Yani BİR NEVİ SERBEST KÜRSÜ OLDU. Bu konuda hizmeti geçen dergi yöneticilerine de teşekkürler ediyorum.

erkan keskinkurt
erkan keskinkurt
22 Haziran 2012 21:38

tuğrul bey optisyen ve gözlükçülüğün geleceği için umut vadeden bir başkandır. şimdiye dek ne kadar battıysak tuğrul beyin bizi o kadar yukselteceğine inanıyoruz desteğimiz yüreğimiz buyuk başkan tuğrul beyle

resul başaran
resul başaran
22 Haziran 2012 21:31

optsıyenler olarak tuğrul bey in yanındayız durmuş bey yureğinize sağlık yolumuz açık kazanacağız inşallah…..

DURMUŞ ASMAHAN
DURMUŞ ASMAHAN
22 Haziran 2012 17:10

Kemal Bey . geçen dönemdeki genel kurula katıldınız mı bilmıyorum . Ben katıldım . optisyenlerle alakalı tek bir söz etmedi . Yapılan icraatlarda da optisyenlerle alakalı tek bir şey yoktu. Kamu için zamanında kendisi ile şahsen görüştüm hiç bir destek vermedi. Kamu ile alakalı tek çalışma İsmail Uyar kardeşiminiz önderliğinde olan çalışma olup ondan başka hiç bir dernek yada kuruluş çalışma yapmamıştır. Ayrıca okul okul gezerek bölüm açmak uğraşıyor. yılda açılan ortalama 40 muessese için bu sene 190 2013de 270 2014 540 mezun verecek. Bu real sayısal değerler gösteriyor ki optisyenler 3 yıl içerisinde 1000 mezun verecek .Açılacak olan optik… Read more »

Kemal Demir
Kemal Demir
22 Haziran 2012 16:06

Optisyenlerin Resmi Kurumlarda istihdam edilmesi birgün elbette gerçekleşecektir.Sayın Abdullah Aydın’da bunu desteklemektedir.Optisyenlere en büyük desteği Abdullah Aydın yapmıştır ve bundan sonrada yapacağına inanıyorum . Optisyenlik Programlarına yapmış olduğu destekleride Dernek Web sayfalarından takip ediyor ve takdir ediyorum.Sayın Tuğrul Uğurlunun söylemlerinide yeterli bulmuyorum, sadece Karekod uygulamasına karşı çıkmak , Oda kuracam demekle bu işler olmaz . Nasıl olacak detaylarıyla açıklarsa daha iyi anlarız.
24 Haziran seçimleri hepimiz için , Mesleğimiz için , yarınlarımız için hayırlı olsun. HAYDİ OY KULLANMAYA GENEL KURULA.

Ramazan ÖZMUTLU
Ramazan ÖZMUTLU
22 Haziran 2012 11:46

BİZ GÖZLÜKÇÜ VE OPTİSYENLER OLARAK SORUNUN DEĞİL AMA ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLMAK ADINA, ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRECEĞİMİZİN BİLİNMESİNİ İSTİYORUZ.

TÜM MESLEKTAŞLARIMI HAKKANİYETLİ VE SORUMLU TAVIR ALMAYA DAVET EDİYORUZ.
24 HAZİRAN T.O.O.M.D.SEÇİMLERİNE İŞTİRAK EDİP SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRELİM

volkan YILMAZ
volkan YILMAZ
22 Haziran 2012 11:17

MESLEĞİNİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN OPTİSYENLER PAZAR GÜNÜNÜ OY KULLANMAYA AYIRSIN YOK BEN BÜYÜK ŞİRKETLERDE KÖLE GİBİ ÇALIŞIRIM HAKKIMI SAVUNMAM DİYE DÜŞÜNMEYİN MESLEĞİMİZ GÜNDEN GÜNE YOK OLMAKTA …PATRON BASKISIYLA DEĞİL KENDİ İRADESİNE DAYANARAK TUĞRUL UĞURLU YA VERMENİZİ RİCA EDİYORUZ….
OPTİSYENLER OLARAK TUĞRUL UĞURLU YU DESTEKLİYORUZ …

Hocaoğlu Optik
SON EKLENEN HABERLER
IBAN’a para gönderme cezası IBAN’a para gönderm...

Artan POS cihazı komisyonları nedeniyle müşterilerden ödemey...

Mart Ayı Katılım Payı Ödemesi Mart Ayı Katılım Payı Öde...

Mart ayına ait optik katılım payı fatura bedelleri çalıştığı...

İthalat denetimlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri semineri İthalat denetimlerinde ya...

DIŞ TİCARETTE RİSK ESASLI KONTROL SİSTEMİ (TAREKS) ÜZERİNDEN...

Maliye esnafa koştu! Maliye esnafa koştu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı KDV istismarını önlemek için hazı...

Güneş Gözlüğü Bir Aksesuar Değildir! Güneş Gözlüğü Bir Aksesua...

Başkan Küçüker, “Güneş gözlüğü bir aksesuar değil, göz sağlı...

Türkiye Göz Sağlığı Araştırması Türkiye Göz Sağlığı Araşt...

Türkiye’de Optik Sektörü AB ülkelerine göre çok daha farklı ...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin ...

Tek gözü görmeyenler ehliyet alabiliyor Tek gözü görmeyenler ehli...

Renk körleri herhangi bir şart aranmadan, tek gözüyle görenl...

Vefat ve başsağlığı Vefat ve başsağlığı

Merhumeye Allah’tan Rahmet, Kederli Ailesine, Sevenlerine, C...

Yakın gözlüğüne alternatif damla eczane raflarında yerini aldı Yakın gözlüğüne alternati...

Damlanın 40 yaş üstü bireylerde daha etkili olduğu ve 6 ile ...

Magazin HABERLERİ
Web TV